Standaard boilers met warmtewisselaar

De standaard boiler met warmtewisselaar is beschikbaar bij Elektrischeboilerskopen.nl in diverse groottes. U heeft de keuze tussen een standaard boiler met warmtewisselaar van 80, 100, 120 en 150 liter. De boiler komt met name van pas als u deze wilt koppelen aan uw centrale verwarming of een ander systeem dat hierop lijkt. Hierdoor kunt u gebruik maken van andere bronnen voor warmte-energie. Voorbeelden zijn zonnepanelen, een houtpelletkachel of een cv-ketel. De standaard boiler met warmtewisselaar is namelijk ideaal voor het snel verwarmen van water uit alternatieve bronnen. Hiervoor is de boiler uitgerust met een high-efficiency warmtewisselaar/extra power wisselaar met geïntegreerde
TURBULATOR.

Toont alle 5 resultaten

Standaard boiler met warmtewisselaar van Tesy

Koopt u een standaard elektrische boiler met warmtewisselaar bij Elektrischeboilerskopen.nl, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Al onze boilers zijn namelijk van Tesy. Deze fabrikant is wereldwijd marktleider in warmwaterketels en boilers. De boiler is voorzien van de laatste (TESY-)technologie, genaamd INSUTECH. In de praktijk betekent dit, dat u een boiler krijgt die zeer efficiënt is als het gaat om isolatie en warmteverlies minimaal is. Net als voor andere boilers in de Bi-Light lijn, geldt het PISTON-effect ook voor deze boiler. Met andere woorden: de hoeveelheid warm water wordt verhoogd met 15 procent, door de invoersnelheid van het water te controleren. Naast deze twee voordelen, beschikt de boiler over een extra opening voor het plaatsen van een temperatuursensor. Tot slot, heeft de boiler ook een BiLight-indicatie voor een gemakkelijke en snelle herkenning van de verwarmingsmodus.

Standaard boiler zonder warmtewisselaar

U kunt bij Elektrischeboilerskopen.nl ook terecht voor een standaard elektrische boiler zonder warmtewisselaar. Alle voordelen die onze boilers van de Bi-Light lijn hebben, gelden ook voor deze boilers. Het grootste verschil is dat deze boilers niet zijn toegespitst op de warmte-energie die afkomstig is van alternatieve bronnen. De groottes van deze boilers variëren van 30 tot en met 150 liter en u kunt kiezen tussen dikke en dunne modellen. Op zowel de standaard boiler met of zonder warmtewisselaar krijgt u 3 jaar garantie.

Bestellen bij Elektrischeboilerskopen.nl

U bestel eenvoudig een standaard boiler bij Elektrischeboilerskopen.nl via onze webshop. Doet u dat voor 16:00 uur op een werkdag, dan maken wij uw boiler dezelfde dag gereed voor transport. Heeft u nog vragen of advies nodig, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.