RVS boiler Bi-light serie (Tesy)

RVS Boiler aanschaffen

Een RVS boiler aanschaffen, doe je bij Elektrischeboilerskopen.nl. Wij beschikken over drie verschillende RVS boiler van hoge kwaliteit. U kunt kiezen tussen een boiler met een inhoud van 50, 80 of 100 liter. U krijgt bovendien 3 jaar garantie op al onze RVS boilers. Naast de RVS boiler kunt u los een inlaatcombinatie en een montagebeugel bestellen. Met behulp van de uitgebreide handleiding (die u ook separaat bestelt) kunt u de RVS boiler daarna eenvoudig installeren.

Toont alle 3 resultaten

RVS boiler Bi-light serie (Tesy)

Elektrischeboilerskopen.nl verkoopt RVS boilers van de BiLight-serie. Bij alle boilers van deze serie kunt u zeer eenvoudig de temperatuur instellen, door middel van een externe temperatuurregelaar. De status van de boiler is eenvoudig te zien door middel van twee kleuren: rood betekent dat het water wordt opgewarmd, blauw wil zeggen dat de boiler klaar is voor gebruik.

Kenmerken Bi-light serie

De RVS boilers staan bekend om hun lange levensduur. Dat komt mede door de ingebouwde watertank van roestvrij staal waarover onze elektrische RVS boilers beschikken. Net als bij andere boilers geldt het PISTON-effect eveneens voor onze RVS boilers. Dat betekent dat de hoeveelheid warm water verhoogd wordt met 15 procent. Door de technologie van TESY (genaamd INSUTECH) bent u verzekerd van een zeer efficiënte isolatie en hoge besparing op warmte. De boilers zijn uitgerust met anti-vorst beveiliging.

De keuze voor de boiler

Wanneer u twijfelt over de te kiezen elektrische boiler, kunt u onze keuzehulp gebruiken. Daarmee bepaalt u welke capaciteit uw boiler moet hebben. In het algemeen kan gesteld worden dat er gemiddeld 25 liter water per persoon wordt verbruikt. Deze stelling is het geval als iedereen doucht, handen wast met koud water en u beschikt over een vaatwasser. Gaat u juist vaak in bad en gebruikt u veel warm water, dan is 25 liter aan de lage kant. Een regel die u aan kunt houden is om het dagelijkse verbruik van warm water te delen door 1,8. Komt u er zelf niet uit, dan kunt u uiteraard ook gerust contact met ons opnemen. We adviseren u graag.
Werkwijze Elektrischeboilerskopen.nl Bestelt u voor 16:00 uur een boiler bij Elektrischeboilerskopen.nl, dan wordt deze dezelfde dag nog gereedgemaakt voor transport. De bestelling kunt u eenvoudig plaatsen via onze webshop.