Keukenboilers

Keukenboiler kopen

Voor een handige keukenboiler kunt u bij Elektrischeboilerskopen.nl kiezen uit verschillende soorten. Onze keukenboilers verschillen in inhoud en variëren van 6 liter tot en met 15 liter. Elke boiler biedt het comfort van direct warm water in de keuken. Gezien de geringe grootte van onze boilers, kunnen ze nagenoeg in elk keukenkastje geplaatst worden. Met onze keukenboilers beschikt u niet alleen direct over warm water, ook bespaart u op energie en water. Het gerbuiken van een keukenboiler is ideaal om het gebruik van de cv-ketel te ontlasten.

Toont alle 7 resultaten

Keukenboiler

De elektrische keukenboilers die u koopt bij Elektrischeboilerskopen.nl zijn onderdeel van de BiLight Compact-serie. Dat heeft verschillende voordelen. Onze keukenboilers beschikken bijvoorbeeld over een externe verbergbare temperatuurregelaar. Hier kunt u eenvoudig de watertemperatuur instellen. Het gepatenteerde Piston effect zorgt voor minstens 15 procent meer warm water. De BiLight boilers kunnen door middel van de ECO-modus zeer efficiënt verwarmen, waardoor u energie bespaart. Aan het rode en blauwe lampje kunt u snel zien of de boiler aan het verwarmen is of klaar is voor gebruik.

Assortiment

U kunt uit verschillende elektrische keukenboilers kiezen. Bij elke boiler heeft u de keuze uit twee varianten: een keukenboiler die u boven het aanrecht installeert en een boiler die u eronder installeert.

  • 6 liter: klein maar fijn! De kleinste boilers is de keukenboiler met een inhoud van 6 liter. Deze compacte boiler heeft een opwarmtijd van slechts 11 minuten.
  • 10 liter: de op een na kleinste variant heeft een opwarmtijd van 20 minuten. Naast de boiler die u boven en onder het aanrecht installeert, kunt u ook kiezen voor een boiler met een boilerkraan. Dat betekent dat de boiler direct klaar is voor gebruik.
  • 15 liter: onze grootste keukenboiler heeft een inhoud van 15 liter en verwarmt uw water binnen 31 minuten.

Bij de keukenboilers kunt u los een inlaatcombinatie, een netsnoer en een uitgebreide handleiding bestellen.

U krijgt standaard 3 jaar garantie op alle keukenboilers.