Horizontale Boilers Wandmontage

Elektrischeboilerskopen.nl heeft een groot aanbod horizontale boilers voor wandmontage. Deze boilers zijn met name zeer geschikt om te gebruiken in toilet, douche en de keuken. Met de horizontale boiler met een inhoud van 150 liter bijvoorbeeld, kunnen 4 of 5 mensen achter elkaar douchen. Dan kunt u dus even vooruit.

Toont alle 5 resultaten

Horizontale boilers wandmontage van Tesy

Al onze horizontale boilers voor wandmontage zijn geproduceerd door Tesy. Deze Bulgaarse producent is Europees leidend en de grootste in heel Europa als het gaat om elektrische boilers en waterpompboilers. Niet voor niets verkopen zij ruim anderhalf miljoen boilers per jaar in Europa. Alle boilers die Elektrischeboilerkopen.nl aanbiedt, zijn van de bijzondere Bi-Lightserie van Tesy. Ze hebben bijvoorbeeld allemaal een externe temperatuurregelaar. Dat is handig om snel en eenvoudig de temperatuur in te stellen. Ook gebruiken de boilers een speciale tweekleurige indicatievoorziening. Er kunnen door de boilers twee standen aangegeven door middel van de kleur rood: verwarmingsmodus en blauw: gebruiksklaar.

Over Bi-Light boilers

Naast de tweekleurige indicatievoorziening, beschikken de Bi-Light boiler over nog andere nieuwe technologieën. De Bi-Light serie is bijvoorbeeld uitgerust met het PISTON-EFFECT. Hierdoor is er een gecontroleerde invoersnelheid van het inkomende water die ervoor zorgt dat de hoeveelheid warm water in de boiler verhoogt wordt met 15 procent. De boiler wordt eveneens geleverd met INSUTECH. Dat wil zeggen dat de boiler door een eigen TESY technologie zeer efficiënt is als het gaat om isolatie. Ook zijn de warmteverliezen extreem laag. De boiler kunt u aan en uitzetten met een elektrische schakelaar en beschikt over een anti-vorst beveiliging. Tot slot, hebben de boilers een glaskeramische coating die ze beschermd tegen corrosie en zijn is de watertank gelast met plasmaboog lastechnieken. Hierdoor gaat uw boiler langer mee. Gebruikers van de boilers roemen de boiler dat deze snel weer warm is nadat iemand heeft gedoucht.

Assortiment Elektrischeboilerskopen.nl

Elektrischeboilerskopen.nl heeft vijf horizontale boilers voor wandmontage in diverse groottes op voorraad, te weten de boiler van 50, 80, 100, 120 en 150 liter. Deze kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Bestelt u de boiler voor 16:00 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag. U krijgt 3 tot 5 jaar garantie op onze boilers.