Energiezuinige boilers

U zoekt een energiezuinige boiler die ook nog betaalbaar is? Bij Elektrischeboilerkopen.nl hebben wij een groot assortiment boilers waar u uit kunt kiezen. Van boilers met een inhoud van 10 liter tot en met boilers met een inhoud van 200 liter. Als u specifiek voor de energiezuinige boiler wilt gaan, dan kunt u kiezen tussen de Modeco boiler of de Maxeau boiler. Het grootste verschil zit in de inhoud van de boiler. Er zijn Modeco boilers vanaf 50 liter tot en met 150 liter en de Maxeau boiler heeft een inhoud van maar liefst 200 liter.

Toont alle 11 resultaten

Eigenschappen energiezuinige boiler van producent Tesy

De energiezuinige boilers Modeco en Maxeau zijn speciaal ontwikkeld voor hard en agressief water. De boilers hebben namelijk een droog keramisch verwarmingselement ingebouwd. Deze wordt beschermd door een CrystalTech coating. Deze coating staat garant voor de lange gebruiksduur en isolerende werking tegen geluid. Ook bent u evan verzekerd dat het verwarmingselement wordt beschermd tegen kalkafzetting. Dat de boilers gemaakt zijn door de Bulgaarse producent Tesy, betekent dat u een boiler kiest van hoogwaardige kwaliteit. Tesy is immers Europees leidend en de grootste in heel Europa. Mooi meegenomen: u krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onze energiezuinige boilers.

Voordelen boilers

Onze energiezuinige boilers zijn net als veel van onze andere boilers voorzien van de INSUTECH Plus technologie die zorgt voor een zeer goede isolatie en hierdoor weinig warmteverlies. Ook het PISTON-effect is van toepassing op de boilers. Dat wil zeggen dat de hoeveelheid warm water met 15 procent wordt verhoogd in de boilers. Tevens beschikt de boiler over een elektrische aan- en uitschakelaar en anti-vorst beveiliging. De watertank van de boilers is gelast met plasmaboog lastechnieken. Dat wil zeggen dat uw boiler een langere levensduur heeft. Let op: de boiler wordt zonder inlaatcombinatie geleverd.

De prijs voor de boiler

We begonnen aan te geven dat wij scherpe prijzen rekenen voor onze elektrische boiler. Dat geldt ook voor onze energiezuinige boilers. De prijzen voor de Modeco boilers variëren van 315 euro tot 550 euro en voor de Maxeau boiler betaalt u 575 euro. Alle prijzen zijn inclusief btw. De prijzen voor onze boilers behoren tot de goedkoopste van heel Nederland. De boiler van uw keuze kunt u direct bestellen via onze webshop. Doet u dit op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt de boiler dezelfde dag nog naar u verstuurd (als deze op voorraad is). Bent u niet tevreden over de boiler? Dan geeft Elektrischeboilerkopen.nl gewoon uw geld terug. Weet u niet goed of de Modeco of Maxeau boiler de juiste boiler is voor uw situatie of heeft u andere vragen? Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.