Daalderop boiler

Een Itho Daalderop boiler is net als een Tesy boiler een goede keuze, want ook de fabrikant Itho Daalderop heeft jarenlange ervaring in innovatieve technieken. 90 procent van alle producten wordt in Nederland gefabriceerd. Via de grootste boilerfabriek uit Europa kunt u een boiler eenvoudig via de webshop van Elektrischeboilerskopen.nl bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de boiler diezelfde dag gereed wordt gemaakt voor transport.

Toont 1 resultaat

Welke Daalderop boiler kiest u?

Als u niet zeker weet welke Daalderop boiler u moet kiezen, kunt u onze keuzehulp gebruiken. Met de keuzehulp bepaalt u de capaciteit die uw elektrische boiler nodig heeft. De benodigde capaciteit hangt af van de samenstelling van uw huishouden en uw gebruik van warm water. Dat is ook niet zo vreemd, want twee volwassenen en vier kinderen gebruiken vaak meer warm water dan een eenpersoonshuishouden. Zodra u uw warmwaterverbruik weet, kunt u een elektrische boiler aanschaffen met voldoende inhoud voor uw situatie.

Waarom kiezen voor Elektrischeboilerkopen.nl

Ons assortiment boilers is ontzettend groot. Van keukenboilers met een inhoud van 6 liter tot en met horizontale boilers die bestemd zijn voor wandmontage met een inhoud van 180 liter: wij voeren ze allemaal. Naast boilers van Daalderop, vindt u boilers van het A-merk Tesy in ons assortiment. Bent u op zoek naar een energiezuinige boiler van het type BELLEISLIMO, ook dan zijn wij voor u de juiste partner. Ondanks ons assortiment met topmerken, bent u verzekerd van lage prijzen in onze webshop. Niet voor niets behoren wij tot de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Garantie op uw boiler

Naast ons grote assortiment, profiteert u van nog meer voordelen als u uw boiler via onze webshop bestelt. U krijgt bijvoorbeeld drie jaar garantie op de onderdelen van uw boiler. Het eerste jaar krijgt u daarbij ook nog garantie op het arbeidsloon. Bent u niet tevreden over uw boiler? Dan geven wij uw geld terug. Het kan zijn dat u het niet niks vindt om uw boiler in een webshop te bestellen. Maak dan een afspraak met ons en kom langs in onze showroom. Tijdens de afspraak adviseren we u graag en leggen we de verschillen uit tussen onze boilers.