Boiler 80 liter

Bent u op zoek naar een boiler van 80 liter? Dan kunt u voor verschillende soorten boilers terecht bij Elektrischeboilerskopen.nl. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een anti-kalk elektrische boiler, een energiezuinige Modeco boiler van het merk Tesy of de smart-boiler variant van deze boiler die u aanstuurt met uw smartphone. Ook een boiler voor vloer- of wandmontage (horizontaal) is een mogelijkheid. Een ding is zeker: welke boiler u ook kiest, u bent verzekerd van kwaliteit.

Toont alle 7 resultaten

Elektrische boiler 80 liter

Naast de elektrische boiler van 80 liter hebben de meest verkochte boilers een inhoud van 10, 30, 50, 100 of 120 liter. Een grotere variant is 150 of 200 liter. De warmtepomp boilers hebben een inhoud variërend tussen 160 tot en met 300 liter. Veel boilers in ons aanbod zijn van het A-merk Tesy, maar ook energiezuinige boilers van het type BELLEISLIMO zijn beschikbaar. Wilt u een boiler met een APP besturing? Laat het ons weten, ook deze hebben wij op voorraad.

Is een boiler van 80 liter groot genoeg?

Er kan gezegd worden dat een elektrische boiler geschikt is voor een huishouden van twee volwassenen en een kind. Dit geldt bij gemiddeld verbruik van warm water. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling en hoeveel warm water u verbruikt kunt u een boiler nodig hebben met een grotere inhoud dan 80 liter of een kleinere. Als u bijvoorbeeld vaak in bad gaat of uw handen vaak met warm water wast en samenwoont met uw partner en een kind, is dit aan te raden. Als stelregel wordt gebruikt dat u de dagelijkse hoeveelheid warm water deelt door 1,8.

Persoonlijk advies

Vindt u het lastig om een accurate berekening te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wil u de boilers in levende lijve zien? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. We kunnen u daar ook adviseren over de passende elektrische boilers voor uw woning of bedrijfspand. U kunt op werkdagen een afspraak maken tussen 8:30 uur en 17:30 uur en op zaterdag van 8:30 uur en 12:00 uur.