Boiler 50 liter

U zoekt een boiler van 50 liter? Dan heeft u een ruime keuze uit het grote assortiment boilers van Elektrischeboilerkopen.nl. Onze boilers met een inhoud van 50 liter zijn niet alleen van topkwaliteit, ook bieden wij ze aan voor een hele scherpe prijs. U kunt kiezen voor anti-kalk boilers, energiezuinige boilers, horizontale boilers voor vloer-of wandmontage, keukenboilers, RVS boilers of een van onze standaardboilers.

Toont alle 7 resultaten

Boilers 50 liter van het merk Tesy

Met de handige externe temperatuurregelaar die op veel boilers van 50 liter zijn bevestigd, kunt u de temperatuur snel en eenvoudig instellen. U ziet snel of het water verwarmd wordt of dat de boiler gereed is voor gebruik. Hiervoor worden twee kleuren gebruikt: rood voor de verwarmingsmodus en blauw voor de gebruiksklare modus. De innovatieve Tesy-technologie zorgt niet alleen voor zeer efficiënte isolatie, ook zijn de warmteverliezen extreem laag.

Voordelen Elektrischeboilerkopen.nl

U krijgt standaard 3 jaar garantie op de TESY elektrische boiler 50 liter. Het eerste jaar geldt dat voor arbeidsloon en onderdelen, het tweede en derde jaar op de onderdelen. Ook wordt de boiler geleverd met een inlaatcombinatie, een montagebeugel en een uitgebreide handleiding. Bestelt u de boiler voor 16:00 uur op werkdagen, dan versturen wij u de boiler nog dezelfde dag. Bovendien bestelt u de boiler uit de grootste boiler fabriek van Europa. Wij bieden onze boilers aan voor zeer concurrerende prijzen en behoren tot de goedkoopste aanbieders in Nederland. Niet tevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Wilt u de boiler liever eerst zien voordat u deze bestelt? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Keuzehulp en installatie

Met behulp van onze keuzehulp kunt u snel zien of een boiler van 50 liter de juiste keuze is voor uw gezinssituatie. Een boiler van 50 liter is ideaal voor 2 volwassenen of een volwassene en een kind. Heeft u een groter gezin of bent u alleenstaand? Dan raden wij aan om een boiler met een grotere dan wel kleinere inhoud te selecteren.
Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw boiler? Vraag hiervoor dan vrijblijvend een offerte aan.