Boiler 100 liter

Een boiler van 100 liter hebben wij in diverse varianten. Of u nu kiest voor een anti-kalk boiler, energiezuinige boiler, een horizontale boiler voor vloer- of wandmontage of een RVS boiler Bi-light serie; u heeft de keuze uit een breed assortiment. Een ding hebben al onze boilers gemeenschappelijk; Elektrischeboilerskopen.nl biedt boilers aan voor een zeer scherpe prijs. Onze boilers komen uit de grootste boiler fabriek van Europa en toch zijn we een van de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Toont alle 7 resultaten

Kwalitatief hoogwaardige boiler 100 liter

Wij verkopen boilers van 100 liter onder meer van het kwaliteitsmerk Tesy en Modeco. U krijgt dan ook standaard drie jaar garantie op onze boilers. Een jaar op arbeidsloon en onderdelen, het tweede en derde jaar op de onderdelen. Bestelt u de boiler voor 16:00 uur op een werkdag, dan verzenden wij de boiler nog dezelfde dag, zodat u weer snel kunt beschikken over warm water. Wilt u ondersteuning bij het installeren van uw boiler? Dan kunt u bouwen op onze ervaren monteurs. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in, zodat wij de richtprijs zo nauwkeurig mogelijk kunnen schatten.

Onze boilers

Wij hebben de volgende boilers van 100 liter in ons assortiment:

Naast een elektrische boiler kunt u ook voor aansluitmaterialen bij ons terecht, zodat u de boiler direct kunt installeren. Een boiler van 100 liter is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en 2 kinderen. Weet je niet zeker of de grootte van de boiler genoeg is voor jullie gezin of juist te veel? U kunt altijd langskomen in onze showroom voor advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak. Op werkdagen kan dit tussen 8:30 uur en 17:30 uur en op zaterdag van 8:30 uur en 12:00 uur.

Contact

Bij Elektrischeboilerkopen.nl geldt: niet goed, geld terug. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren binnen twee werkdagen. Wilt u sneller een antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op.